'

Nézz szembe a tényekkel!


Rettenetesen nehéz időszakot élünk, a gond a szegénység nem válogat, olyanok is szenvednek, akikről azt gondoljuk, hogy: „ők már igazán nem érdemlik meg”! Az emberek munkanélkülivé válnak önhibájukon kívül, adósságaikat nem tudják fizetni, családok bomlanak fel elveszítve egymást és a reményt. Eluralkodik a bizonytalanság, a bizalmatlanság egyre többen szakadnak a depresszió börtönébe, lemondva arról, hogy jobb is lehetne.
Sok keresztény jár lehajtott fejjel, beleolvadva az arctalan tömegbe s reménységük már csak emlékükben él.
Megint mások a politikai elittől várják a megoldást. Azt gondolják, hogy az EU segít majd. A jobb helyzetben lévők először csak kérdéseikre várnak választ, majd új törvényeket akarnak, szigort és börtönt az éhezőkre, de később maguk is kenyérért kiáltanak! Azt gondolják, akik még állnak, hogy ők nem fognak elesni. Újjal mutogatnak, felelősöket keresnek és megrettennek, amikor rájönnek: már nekik sincs reményük!
A szeretetlenség, a bizalmatlanság, a magány, a félelem és rettegés akár a pestis, elfertőz mindent, sokan saját kezükkel vetnek véget életüknek, mert nincs reményük!
Változást várnak a politikától, a jósoktól, asztrológusoktól, egyre többen fordulnak halott látókhoz, megint mások az alkoholhoz, egyre erősebb drogokhoz nyúlnak, mert nem akarnak tudomást venni a reményvesztettségükről, de nincs változás, csak egyre gyorsuló zuhanás a halál felé.
Mert a reményt nem a politika hozza, nem is egy üres vallás, nem egy új kormány egy új miniszterelnök, nem a tudatmódosító szerek, nem a szigor, a börtön, nem egy új autó egy nagyobb lakás, és nem is az öngyilkosság, nem!
A remény attól jön, aki soha nem hagy magadra, aki nem vádol, aki megszabadít, ha a depresszió börtönébe zuhansz, aki bekötöz, ha megsebzed magad, aki a szíveket gyógyítja, aki életet ad. Aki helyetted a halálba ment!

 

Hozzászólások

Snétberger tábor

Kedves Keresztény testvérek! A http://www.sosinet.hu/2011/07/18/kis-sziget-zeneorszagban - a linkre lépve láthatjátok Snétberger táborát. Az Úr a támaszunk!

válasz a blogodra

kedves Laci! Igen helyesen fejtegetted a mai emberek elkeseredett helyzetét, amit legtöbbször rajtuk kívül álló okok miatt élnek meg. Felölelted azokat a lehetőségeket is, amikhez nyúlhatnak az emberek, de mindhiába.
Igen az egyetlen segítség lehet az az élő Isten, aki valóban minden gondodat jobban ismeri! Aki képes helyzeteket megváltoztatni, embereket felhasználni a megsegítésedre. Akihez mindig odamehetsz, mert két karja szüntelen vár, hogy hozzámenve megnyugodj nála.
Akarok én ennek az élő Istennek a munkatársa lenni, akarom az életem mások megsegítésére felajánlani. Akarok egy eszköz lenni számára, akit fel tud használni. Akarok Ananiás lenni, ( Apcsel.9:11), miképpen elküldte őt is az Úr, Saulushoz.
Akarom a hangját hallani, és engedelmes szívvel teljesíteni a kérését. Talán mások is hallják az Úr felhívását nem csak én.
Isten áldását kívánom életedre: dozsanoemi@freemail.hu
Földes-i Gyülekezet

Sürgös Segitség kérés !!

Áldja önöket az Urr Jézus

A nevem : Rostás Attiláné .Cimem : 4117 Told dózsa györgy ut 57 .sz
.Tel :0036303419974 .Email:szany20@gmail.com . Hajdu - Bihar-Megyében
élek , egy kicsi faluban ! Keresztény aszony vagyok .6-gyermekes család
anya ! Kérem segitsenek .
http://www.youtube.com/watch?v=Juj5N_Hm0Og&feature=player_embedded
http://www.youtube.com/watch?v=G7QItmr2eCE&feature=player_embedded

http://www.youtube.com/watch?v=P_dkpJvg2c0&feature=player_embedded

Élelemre és ruházatra lenne szükségünk !

Kedves Testvérek , nagyon várom válaszukat . Aki tud segíteni bár miben , segítsen .

Tisztelettel : Rostás Attila Told . 2011 .06 .26 .

Kérését továbbítottam

Tisztelet Rostás Attila!

Kérését továbbítottam az illetékeseknek.

Webszerkesztő

köszönő levél

Kedves testvérek Köszönöm a választ . Az UR legyen minnyájonkal .

Attila