'

Szociális gondozó és ápoló vizsga Kalocsán


P1000042.JPG
P1000153.JPG
P1000185.JPG
P1000202.JPG

Az MPE Országos Cigánymisszió Segítő Szolgálatának házi segítségnyújtásban dolgozó 29 munkatársa vett részt június 6-án és 12-én a Reményhír Alapítvány által szervezett Szociális gondozó és ápoló akkreditált képzés vizsgáján.

 

A vizsgákra Kalocsán, az MPE Kalocsai Gyülekezetében, illetve Kiskőrösön, a Filadelfia Idősek Otthonában került sor.

 

A vizsga első napján a hallgatók írásbeli, majd két modulból szóbeli vizsgát tettek, a második napon pedig gyakorlatból és további két modulból vizsgáztak.

 

A vizsga elnöke Szebellédi Anna, a szakmai érdekképviselet tagja pedig Rácz Jánosné volt.

 

Elmondhatjuk, hogy ismét nagyon szép eredménnyel végződött a vizsga, hiszen a kalocsai csoport 4,6-os átlagot ért el. Így 29 fővel bővült a Szociális gondozó és ápoló végzettséggel rendelkező, házi segítségnyújtásban dolgozó munkatársaink köre.

 

Hozzászólások

Kedves Testvéreim MPE OCM

Kedves Testvéreim MPE OCM Segítőszolgálat!
Szeretnék én is a Reményhír Alapítvány által szerzett szociális és ápoló akkreditált vizsgáján készült fotókból. Én Kevermesen végeztem ezt a vizsgát 31 munkatársammal a Miskolci körzetből 2011 novemberében.
Hálás vagyok az Úrnak és a lelkiismeretes felkészítő tanárainknak. Ígéretet kaptam, hogy kapok illetve kapunk az ott megörökített fotókból.
Szép emlék volna nem csak számomra, hanem munkatársaim számára is.
Fábián Tamás testvér fényképezett és videózott minket. Amennyiben van rá lehetőség küldjétek már el nekem és én továbbítom a munkatársaimnak.
Isten áldja életeteket. Gál István Mihályné Magdika
soltmagi@gmail.com