'

Mezőberény – Gyermeki szívvel közeledjünk Istenhez


Mezőberényházicsoport2012.06.13_17.JPG
Mezőberényházicsoport2012.06.13_2.JPG
Mezőberényházicsoport2012.06.13_4.JPG
Mezőberényházicsoport2012.06.13_5.JPG

Nem lehet Istent megszólítani büszke szívvel, magunkat nagyra tartva. Amikor Őhozzá kiálltunk, gyermeki szívvel kell tennünk azt.

 

Az MPE Országos Cigánymisszió által kezdeményezett mezőberényi házi csoportunkban június 13-án, pénteken közel harmincan jöttünk össze. A résztvevők háromnegyede gyerek volt. Mindenki lelkesen hallgatta Isten beszédét.

 

A tanítás központi témája az volt, hogy Ő jót tervezett az emberek élete felől és már gyermekként is felajánlhatják életüket Istennek. Isten megáldja azt, aki keresi Őt. A hallgatók megértették az üzenetet és válaszoltak is az abban megfogalmazott kérdésekre.

 

A megtért emberek élete megváltozik, szorgalmasabbak, engedelmesebbek és példás életet élnek. Ez az életmódváltozás idővel az életminőségben is komoly változást eredményez. Sokan kértek imasegítséget az alkalmon, hogy életük jó irányba forduljon.

 

Hozzászólások

Köszöntelek benneteket!

Drága testvéreim nagyon jó látni hogy ilyen sok gyerek fogadja be Jézus hívó szavát. Mindíg szeretettel gondolunk rátok. Szeghalomról Imre és családja és a növekvő kis házi csoportunk