'

Karácsonyi Szeretetcsomagokat osztottunk Békés megyében is


Csomagosztas 2012 Bekes megye (1).JPG
Csomagosztas 2012 Bekes megye (2).JPG
Csomagosztas 2012 Bekes megye (3).JPG

2012 decemberében az ország több megyéjében, így Békés megyei településeken is osztott Karácsonyi Szeretetcsomagot az MPE OCM Szeretetszolgálata.

Kevermesen, Lökösházán, Eleken, Kunágotán, Újkígyóson, Kétegyházán, Békésen - ahol az MPE Országos Cigánymisszió otthonokban tart találkozókat - hirdettük, hogy a házi csoportok tagjai hozzák el gyermekeiket a következő alkalomra, mert a Cigánymisszió karácsonyi ajándékcsomagokat készített a számukra és ezen az estén szeretnénk kiosztani.

Egy egész hetet vett igénybe, hogy ezeken a településeken kiosszuk a csomagokat és beszámolhatunk az ezzel járó öröm és szeretet megnyilvánulásáról is. A gyermekek türelmetlen várakozással figyeltek az alkalmakon és kíváncsian, türelmetlenül kérdezgették, mikor lesz már a csomagosztás. Amikor mindannyian megkapták végre ajándékukat, gyors bontogatással elégítették ki kíváncsiságukat, majd mosolyogva tudatták, hogy elégedettek azzal, amit kaptak.

Örömünkre szolgált, hogy több gyermektől kaptunk puszit és ölelést. Többen is elmondták, hogy szeretnek minket, és jó, hogy velük vagyunk. Minden településről, örömmel és szeretettel megtelve tértünk haza, hálát adva Istennek gondoskodásáért.

Varga Mihály