'

Hálás ellátottak a Segítő Szolgálatnál


Az MPE OCM Segítő Szolgálat rendkívül örül azon visszajelzéseknek, amikor is idős ellátottai elégedettségüket és hálájukat fejezik ki elvégzett munkánkért. Kecskemétről érkeztek hozzánk a következő hálás ellátotti vélemények. Ezúton is köszönjük nekik az elismerő szavakat, és biztosítjuk minden ellátottunkat szerte az országban, hogy a Segítő Szolgálat a jövőben is mindent megtesz ellátottai odaadó gondozásáért.

 

„Hálás vagyok az MPE OCM Segítő Szolgálatnak.  A gondozónőm segítőkész, figyelmes, türelmesen bánik velem és mindig meghallgat. Mindazért, amit tesz nekem, az Isten áldása legyen vele.” B. Erzsi néni.

 

„Köszönet a szolgálatnak és ez által a gondozónőmnek is. Sok segítséget kapok olyan hétköznapi tevékenységek elvégzésében, melyeket egyedül már nem tudnék elvégezni. Megjelenésével a gondozónő magányomba társasági élete, vidámságot hoz.” Gy. Anti bácsi.

 

„Nagy örömet jelent nekem a Segítő Szolgálat létezése,  mert aki hozzám van beosztva, illetve segítségemre van sokat segít nekem mindenben. Nehezen tudok már járni, hajolni, így aztán az önök létezésével szebbek a napjaim. Hálás köszönetem, az eddig végzett munkáért, és remélem, hogy a jövőben is részese leszek-e jótéteménynek, mert teljes az összhang a segítőmmel is. Hálás köszönetem.” Sz. Margit néni.