'

Mezőberény – Az élet értelme


Minden ember egy földi értelmezés szerinti boldog élet felé igyekszik. Vannak, akik itt a földön akarják azt átélni, mert nem hisznek abban, hogy az égi menny valóban létezik, és a felé kell haladnunk. Mások pedig az igazi felé igyekeznek.

 

Hivatalos gyülekezet lesz Magyarittabén


P1040449.JPG

A szerbiai Magyarittabén, a gyülekezet régóta küzd, azzal, hogy bejegyzett gyülekezet lehessen.

 

Inárcs - A megbocsájtás gyógyszer


061.jpg

A címben idézett mondat a március 8-i inárcsi FÉK Klubon hangzott el, s mintegy mottóként összegzi a klubfoglalkozáson lefolytatott beszélgetésünket.

 

Kevermes - A bizalom a válasz az aggodalomra


Számtalan okot találunk ma arra, hogy miért aggódjunk. Elég, ha bekapcsoljuk a televíziót, vagy beszélgetni kezdünk a szomszéddal, netán a sárga csekkek kerülnek elénk.

 

Dabasi Fék Klub – A harag


Véleményem szerint napjainkban a világ legnagyobb problémáját nem a „harmadik világbeli” éhínség, a szegénység, gyógyíthatatlan betegségek vagy valamiféle diktatórikus államapparátus jelenti, hanem a harag.

 

Szeghalom - Tedd nagyító alá az életed!


IMG_20121206_161125.jpg

Mért zavarnak annyira a másik hiányosságai, miközben a sajátjaimat észre sem veszem? Miért látom meg olyan könnyen a másik szemében a szálkát, mikor magaméban a gerendát sem?

 

Tiszabő - Az engedelmesség


Március 10-én az MPE OCM munkatársai ismét a tiszabői gyülekezetben szolgáltak. A főként romákból álló gyülekezeti alkalmakra 20-25 ember szokott ellátogatni. A fűtetlen terem ellenére is közel húszan jelentek meg, hallgatni az igehirdetést.

 

Miért pont Gyomaendrőd?


P1040426.JPG

Többen kérdezték már tőlünk, hogy miért pont Gyomaendrődön jövünk össze az MPE OCM képviseletében. Mondván, hogy vajon szükséges-e és ésszerű-e az Evangélium hirdetése ott, ahol már egyébként is vannak keresztények?

 

Problémamegoldás keresztény szemmel


Manapság sokszor nem könnyű a családi együttélés. És még nehezebb, ha több generáció él egy fedél alatt.

 

Fokozott érdeklődés Tiszaburán


P1040423.JPG

Nagy érdeklődés fogadta a missziós munkatársakat a tiszaburai gyülekezetben, ahol március 10-én, vasárnap tettünk látogatást.