'

Az MPE OCM Szeretetszolgálata több száz esetben segített a rászorulóknak


DSC_0081.JPG

A békési székhelyű Magyar Pünkösdi Egyház Országos Cigánymisszió Szeretetszolgálata és az Építőkövetek Misszió tavaly mintegy ötszáz esetben tudott segíteni a rászorulóknak.

 

33 településen, 1500 Szeretetcsomagot adományozott az MPE OCM


DSCN9767-002.JPG

A 2012-es évben is, nagy örömmel és várakozással szervezte a Magyar Pünkösdi Egyház Országos Cigánymisszió Szeretetszolgálata a Karácsonyi Szeretetcsomagok osztásának feladatait. Az 1500 ajándékcsomagot 33 településre jutatta el a Szeretetszolgálat.

 

Karácsonyi Szeretetcsomagokat osztottunk Békés megyében is


Csomagosztas 2012 Bekes megye (3).JPG

2012 decemberében az ország több megyéjében, így Békés megyei településeken is osztott Karácsonyi Szeretetcsomagot az MPE OCM Szeretetszolgálata.

 

Állami gondozott segítése


Az MPE OCM Pünkösdi Cigánymisszió Szeretetszolgálata életvezetési segítséget is nyújt a rászorulóknak. Békésen egy nevelő szülőknél nevelkedett, 24 éves fiatalembernek segített megfelelő ingatlant találni...

 

5 éves Békésen a Hajléktalanmisszió


2008. Pünkösd ünnepén kezdődött a rendszeres missziómunka a békési hajléktalanok között. Már akkor kéthetente látogatták az odaszánt keresztények a hajléktalan szállót. Az MPE OCM Szeretetszolgálata 2009. december 16-i megalakulása után felvállalta a Hajléktalanmissziót.

 

Gyermeknapi ajándékozás a cigány gyerekeknek


DSCN7968.JPG

 

Az MPE OCM Szeretetszolgálata megajándékozta Békésen a roma gyerekeket, Gyermeknap alkalmából.

 

Vetőmag a hátrányos helyzetű családoknak


vetomagakcio201204_01

 

Az MPE Országos Cigánymisszió által alapított Pünkösdi Cigánymisszió Szeretetszolgálata április közepén vetőmaggal segítette a Békés városában élő hátrányos helyzetűeket.

 

„Napsugarat hoztak az életembe…”


szeretetszolgalat201203_01.jpg

Még csak április hónapnál tartunk, és az MPE Országos Cigánymisszió által alapított Pünkösdi Cigánymisszió Szeretetszolgálata már több mint 100 programmal támogatta a rászorulókat.

 

 

Élelmiszeradományozás Békésen


bekessegely201202.jpg

Februárban újabb élelmiszercsomagot adományoztunk Békésen. Az az információ jutott el hozzánk egy kolléganőnkön keresztül, hogy egy békési egyedülálló hölgy kivételesen nehéz helyzetbe került.

 

 

Az OCM 2011-ben 400 program keretében támogatta a rászorulókat


szeretetszolgalat2011_01AZ MPE Országos Cigánymisszió Szeretetszolgálata, Isten kegyelméből, az elmúlt évben 400 programot valósított meg a rászorulók körében.